Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Marias hÀmnd" by Erik Eriksson * eBook PDF Kindle ePub Free

Marias hÀmnd

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Marias hĂ€mnd
  • Author : Erik Eriksson
  • Release Date : January 29, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 694 KB

Description

"En vecka efter skottdramat visade MÄndagsmagasinet i TV en del av bakgrunden till historien. DÄ hade redaktionen arbetat med programmet hela hösten, men de kunde ju inte förutse att det skulle sluta med blodbad.
Motivet blev aldrig kÀnt. Det spekulerades naturligtvis mycket eftersom en av de döda var en kÀnd och ganska gÄtfull man. Man antog att det kunde ligga politik bakom. Den enda som visste hur det gÄtt till hade ingen anledning att berÀtta. Hon hade kommit tillbaka för att fÄ upprÀttelse, inte för att utkrÀva hÀmnd."
Som tonÄring utnyttjades Maria sexuellt, hon blev en del av en prostitutionsring i Stockholms undre vÀrld. Hon hade dock tur, hon var en av de fÄ som klarade sig ut med livet i behÄll och en chans till ett nytt liv.
Maria ÄtervÀnder till Stockholm efter flera Är, med ny styrka, en utbildning i ryggen och ett nytt perspektiv pÄ livet. Men minnena har hon kvar, och trots sina försök att hÄlla sig sÄ lÄngt bort ifrÄn det liv hon levt Àr hon snart tillbaka i Stockholms undre vÀrld. Men nu Àr det pÄ hennes villkor, hon bestÀmmer över liv och död.
Marias hÀmnd Àr en fristÄende fortsÀttning pÄ RÄttornas vinter.


Free Download "Marias hÀmnd" PDF ePub Kindle